29/10/08

Εκμίσθωση κρατικής γης στο Ακάκι: Ερώτηση προς το Υπουργείο Εσωτερικών

[Ερώτηση προς το Υπουργείο Εσωτερικών που κατατέθηκε στη Βουλή των Αντιπροσώπων στις 29 Οκτωβρίου 2008].

Παρακαλείται ο αρμόδιος υπουργός να πληροφορήσει τη Βουλή των Αντιπροσώπων για το θέμα της απόρριψης της αίτησης του Κοινοτικού Συμβουλίου Ακακίου για εκμίσθωση του μέρους του δημόσιου ποταμού με αριθμό τεμαχίου 1315 του Κ.Χ. Σχεδίου 29/5 της Κοινότητας Ακακίου για σκοπούς δημιουργίας Κέντρου Πολλαπλού Αθλητικού Ψυχαγωγικού χαρακτήρα λόγω πολεοδομικής ακαταλληλότητάς του για χωροταξική ανάπτυξη και της ταυτόχρονης εκμίσθωσης του ίδιου τεμαχίου στο Αθλητικό Σωματείο ΕΔΟΝ, μέσω του ΚΟΑ, για ανέγερση αίθουσας πολλαπλής χρήσης και των αναγκαίων γραφείων για την ομαλή λειτουργία της αίθουσας πολλαπλής χρήσης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν αποχωρεί το ΔΗ.ΚΟ απο την ΚΥΒΕΡΝΗΣH

Φύτος Κωνσταντίνου είπε...

Αγαπητέ φίλε/φίλη,
Είναι γεγονός ότι η συμμετοχή του ΔΗΚΟ στην Κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια δεν είναι χωρίς διαφωνίες, αφού ήδη σε κάποια θέματα το ΔΗΚΟ έχει εκφράσει δημόσια ή ιδιωτικά τη διαφωνία του και είναι επίσης γεγονός ότι σε αρκετά από αυτά οι προβληματισμοί του ΔΗΚΟ λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη από τον Πρόεδρο. Το Δημοκρατικό Κόμμα αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Χριστόφια επειδή, με βάση τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν, έκρινε ότι η παρουσία του στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με τον έλεγχο και την εποπτεία του ΔΗΚΟ, θα είναι προς το συμφέρον του τόπου. Εάν ο χρόνος δείξει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί διαφορετικά από τις προσδοκίες μας, πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι το ΔΗΚΟ μπορεί να επιβιώσει και μακριά από την εξουσία, όπως έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Αυτό που προέχει είναι η διαρκής ενίσχυση του ΔΗΚΟ, ως της ισχυρότερης συνιστώσας του ενδιάμεσου χώρου, ώστε τόσο εντός του κυβερνητικού σχήματος όσο και στην πολιτική σκηνή γενικότερα να μπορεί να διαδραματίζει αποτελεσματικά τον ρόλο που οφείλει στον εαυτό του και στην ιστορία του.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου φίλε δεν μιλάς με κοματικοποιημένο άνθρωπο αλλά πολιτικοποιημένο. Τα όσα κάνει ο Χριστόφιας είναι εκτός και των δεσμέυσεων του προεκλογικά αλλα και αυτών προς το ΔΗ.ΚΟ που είχε προτάξει για να πάρει την β γύρου στήριξη. Εκτός αυτού έχει διαλύσιε ότι με κόπο έκτισε ο Τάσσος Παπαδόπουλος και προσπαθεί να παραχαράξει το έργο του με τις πράξεις του.

Αν και στις προεδρικές εκλογές εκλογές ψήδισα ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ νιώθω ότι έχει προδωθεί απο το ίδιο του το κόμμα η πολιτική του γραμμή πέραν των ''ανταρτών'',( όπως λένε και οι Ελλαδίτες)

Αυτό με προβληματίζει γιατί το ΔΗ.ΚΟ με την στάση του αντί να ενδυμαμώσει ένα πόλο άσκησης πίεσης προς την τραγική πορεία που μας σέρνει ο χριστόφιας, απεδακιτέζεται και εξαφανίζει την δύναμη ενός πόλου που θά δινε και δύναμη και κύρος στην άλλη φωνή..

Δηλώνω απογοητευμένος απο το ΔΗ.ΚΟ και απο την ΕΔΕΚ ( Που τώρα άρχισε να ξυπνά με την ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ Β.ΛΥΣΣΑΡΙΔΗ)

Για εμένα το ΔΗ.ΚΟ Ζημιώνει με την στάση του και απομακρύνεται όλο και περισσότερο απο την βάση της Πολιτικής Παπαδόπουλο που είναι και ο λόγος που αναγεννήθηκε ποσοστιακά σαν Κόμμα..

Αν δεν αποχωρήσει σύνουμα και ΔΗ.ΚΟ και ΕΔΕΚ απο την Κυβέρνηση θα το πληρώσουν στις ευρω και και ντόπιες εκλογές.. και αυτό θα στοιχίσει σε όλους μας γιατί μόνοι θα αλωνίζουν οι ΑΝΑΝιστες καλού κλίματος.

ΜΕΤΑΦΕΡΤΕ τις ανυσυχίες μου εάν είναι δυνατό.. και πέστε τους πως στις ευρωεκλογές προτίθεμαι να ψηφίσω ότι ψήδισα και πρίν.. ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ γιατι δεν του αξίζει τώρα που έφυγε ο ΜΕΓΑΛΟΣ αυτός αγωνιστής να διασύρονται οι αγώνες του.. ειδικά απο ΔΗ.ΚΑ του παιδιά..

Φιλικά πάντα και συγχαρητήρια για την δημιουργία ιστολογίου που θα σας φέρει πιο κοντά στον κόσμο και τις απόψεις του

Ανώνυμος είπε...

Κάποια απάντηση?

Φύτος Κωνσταντίνου είπε...

Αγαπητέ φίλε/φίλη,
Κατ’ αρχήν χαίρομαι που μέσα από αυτό το δικτυακό χώρο μας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνούμε και να ανταλλάσουμε απόψεις.

Πρέπει όμως να σημειώσω ότι στο ΔΗΚΟ δεν υπάρχουν αντάρτες. Υπάρχουν συναγωνιστές που εκφράζουν ανεξαιρέτως τις θέσεις που συναποφασίζουμε στα συλλογικά όργανα του Κόμματος. Ο καθένας τοποθετείται δημόσια στον τομέα της ευθύνης, του ενδιαφέροντος ή της ευαισθησίας του, με ανάλογη ένταση και επικεντρωμένος στα σημεία που κρίνει. Μέσα από την ομιλία μου στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2009 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων μπορείς να δεις τις θέσεις μου σχετικά με τον τομέα ευθύνης μου που αφορά τα θέματα Άμυνας.

Ανέφερα ήδη τις απόψεις μου σχετικά με τη συμμετοχή του ΔΗΚΟ στην κυβέρνηση και εξακολουθώ να θεωρώ ότι η ενδυνάμωση αντί η αποδυνάμωση του ΔΗΚΟ θα ενισχύσει τη φωνή του και θα τη διατηρήσει στα σωστά πλαίσια, ως δύναμη αποτροπής των όποιων επιβουλών από ξένους και ντόπιους κύκλους. Εξάλλου, ανέκαθεν το ΔΗΚΟ συγκέντρωνε το μένος και το πάθος αυτών των κύκλων ως ο ισχυρότερος πόλος εθνικής αντίστασης και σήμερα περισσότερο από ποτέ οφείλουμε και πρέπει να το θωρακίσουμε.

Να είσαι βέβαιος/βέβαιη ότι οι απόψεις σου με ενδιαφέρουν και με προβληματίζουν και βρίσκομαι πάντοτε στη διάθεσή σου.