12/12/08

Καλό ταξίδι Πρόεδρε…

Στις σημαντικές ώρες που περνά ο τόπος μας μέσα από τις τρέχουσες και τις επικείμενες εξελίξεις, η απουσία του έμπειρου και άξιου αγωνιστή ηγέτη Τάσσου Παπαδόπουλου αφήνει δυσαναπλήρωτο πολιτικό κενό.
Μαζί με τον Τάσσο Παπαδόπουλο δώσαμε πολλούς αγώνες, εθνικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς. Κάποιους από αυτούς τους κερδίσαμε και κάποιους από αυτούς τους χάσαμε. Κερδίσαμε όμως τους σημαντικότερους, που αφορούσαν την εθνική αξιοπρέπεια και το καλό μέλλον της πατρίδας μας, σε στιγμές δύσκολες που κρίθηκε η επιβίωση του κυπριακού Ελληνισμού και η συνέχεια της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Έρχονται κι άλλοι αγώνες που θα κληθούμε να τους δώσουμε χωρίς τη φυσική παρουσία του Τάσσου Παπαδόπουλου, αλλά οι παρακαταθήκες και η πολιτική κληρονομιά του θα είναι πάντοτε για εμάς υπενθύμιση του χρέους και οδοδείκτης του καθήκοντος που αναλογεί σε όσους επιμένουν να διεκδικούν το καλύτερο και να μην υποχωρούν σε πείσμα των καιρών, συνεχίζοντας να διεκδικούν δικαιοσύνη, λειτουργικότητα και βιωσιμότητα ως χαρακτηριστικά ενός ασφαλούς εθνικού μέλλοντος σε συνθήκες ελευθερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: