2/10/07

Οι Άνθρωποι του ΔΗΚΟ

Ενόψει της πορείας προς τις Προεδρικές Εκλογές, το ΔΗΚΟ βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τη βάση του και εντείνει την οργανωτική του δραστηριότητα. Μέσα από αυτή την αμφίδρομη επικοινωνία η οποία αποτελεί για εμάς την καλύτερη δημοσκόπηση για τις διαθέσεις των φίλων μας, εξάγουμε συμπεράσματα τα οποία συμπίπτουν με τα καταγεγραμμένα ποσοστά των επιστημονικών μετρήσεων: Η συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΔΗΚΟ βρίσκεται ήδη σε υψηλά επίπεδα και διαρκώς βελτιώνεται.
Σε ένα κεντρώο Κόμμα ελεύθερων ανθρώπων, οι αποφάσεις του καθενός δεν είναι προειλημμένες και δεν επαφίονται στην αυστηρότητα της κομματικής πειθαρχίας. Οι άνθρωποι του ΔΗΚΟ δεν είναι δεδομένοι ποτέ και για κανέναν, και οι επιλογές τους είναι προϊόν προβληματισμού που εδράζεται πάντοτε στον πατριωτισμό, όχι τον κομματικό αλλά τον πραγματικό.
Σε αυτή την προεκλογική περίοδο, οι άνθρωποι του ΔΗΚΟ συστρατεύονται για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας έχοντας κατά νου το μέλλον της πατρίδας τους. Αντιλαμβάνονται την ευθύνη που αναλογεί στο Κόμμα τους και συμμετέχουν όχι ως απλοί ψηφοφόροι αλλά ως ενεργά στελέχη σε αυτή την εκλογική προσπάθεια. Τολμούν να αντιπαραταχτούν με παλιούς και νέους αντιπάλους και να δίνουν διαρκείς μάχες υποστήριξης των θέσεων του Κόμματος και του έργου του Προέδρου τους. Και πάνω απ’ όλα, αγωνίζονται για τα πιστεύω τους με αξιοπρέπεια και ήθος, αντιμετωπίζοντας την εξουσία όχι σαν λάφυρο προς κατάληψη αλλά ως μετερίζι για συνέχιση της εποικοδομητικής διακυβέρνησης και της ανυποχώρητης διεκδίκησης των δικαίων του λαού μας.
Η υψηλή συσπείρωση του ΔΗΚΟ δεν είναι ούτε αυτόματη, ούτε νομοτελειακό γεγονός. Είναι αποτέλεσμα της σκληρής καθημερινής δουλειάς των ανθρώπων του Δημοκρατικού Κόμματος σε όλα τα επίπεδα, που βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τους πολίτες, αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους. Αυτοί οι άνθρωποι συναποτελούν τον εκλογικό μηχανισμό του Δημοκρατικού Κόμματος και είναι αυτοί που θα κερδίσουν τις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές, με προσδοκία ένα μέλλον ασφάλειας και ευημερίας σε μία απελευθερωμένη πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: